Open sollicitatie

Locatie: Feestfabriek, Hengelo GLD

De Feestfabriek wil met volle kracht vooruit! En wellicht kun jij daarbij helpen!

De Feestfabriek is volop in beweging en gaat vol goede moed en energie de toekomst tegemoet. Naast de succesvolle festivals Zwarte Cross en Mañana Mañana breidt ons bedrijf zich steeds verder uit met nieuwe merken en activiteiten. Naast bestaande initiatieven – waaronder Nozem Oil en Stichting Pak An – kwamen daarin in 2021 het eigen cannabisbier Groene Buizerd, de Zwarte Cross Sneakers en het Creatief Productiehuis bij. Op het eerste gezicht wellicht totaal verschillende zaken, maar de gemene deler is altijd originaliteit. Onze werklust en ideeëndrift zorgt ervoor dat de agenda’s hier nooit leeg zijn. Sterker nog: wij zijn op zoek naar mensen die ons ruim 35 personen tellende team kunnen versterken. Wellicht ben jij wel iemand die bij de Feestfabriek past!

Vacatures en open sollicitaties

Zijn er specifieke vacatures? Ja, die zijn er. Die kun je hier vinden. Maar wij komen ook graag met je in contact als jij denkt dat je van meerwaarde zou kunnen zijn bij de Feestfabriek. Dat zou kunnen in de vorm van een baan, maar wij werken ook regelmatig met ZZP’ers. Daarnaast ontvangen wij ook met veel plezier jaarlijks een aantal stagiairs (Mbo/Hbo), dus daarvoor mag je ons ook altijd een motivatiebrief en CV mailen.

Wie zoeken wij? Hou je vast… Wij zoeken collega’s:

  • Die van onze festivals houden;
  • met originele ideeën voor onze festivals, onze communicatiekanalen of voor ons Creatief Productiehuis;
  • die ervaring hebben in de culturele-, festival- of communicatiesector (jong talent of oude rotten);
  • die zichzelf niet al te serieus nemen, maar onze bezoekers wel;
  • die de Achterhoekse cultuur begrijpen;
  • etc.

Interesse?

Dan komen we graag in contact met jou! Laat het ons weten waarom jij van meerwaarde zou kunnen zijn bij de Feestfabriek en stuur jouw motivatiebrief inclusief CV naar [email protected].

Afbeelding

Andere vacatures

Zit jouw ideale baan er niet tussen? Je kunt uiteraard wel een open sollicitatie sturen naar [email protected].

*Acquisitie op basis van een vacature wordt niet op prijs gesteld.