Afbeelding

Aangenaam,

wij zijn CARBID!

CARBID verzint creatieve concepten voor organisaties. Let op: we zijn geen marketeers. Maar wel een gastvrije groep mensen voor mensen. Wars van naar-de-mond-praten maar wel ongecompliceerd harten raken. Wij zijn er vanaf de vraag tot aan de oplossing. Vanaf het idee tot aan het doel en de overtuiging.

CARBID levert creativiteit van kop tot staart. Een uniek en verrassend concept dat – vaak met humor – reuring veroorzaakt, op maat gemaakt voor merk en consument. Een creatieve explosie. We heten natuurlijk niet voor niets CARBID!

Na jaren van verrassen en uitdagen met Zwarte Cross en Mañana Mañana en het aanjagen van eigen producten zoals Nozem Oil en Groene Buizerd en succesvol samenwerken met mooie merken zoals 3FM, Amnesty International, EasyToys, Grolsch, Jägermeister, Pepsi, Red Bull, Rijksmuseum, VPRO knallen wij nu onze deuren open voor iedereen.

CARBID zoekt in een samenwerkingspartner naar originaliteit, ondernemerschap en ambitie. En waarbij op een gastvrije en positieve manier wordt gekeken hoe merken én mensen met creatieve en verrassende campagnes te activeren. Alle organisaties die zich hierin herkennen kunnen – binnen de muren van de Feestfabriek – bij CARBID terecht.

Afbeelding

Wat kunnen we concreet voor je betekenen?

Hieronder een aantal concrete opties, maar er zijn vele andere mogelijkheden. Wij denken graag mee om mensen en merken te activeren met:

  • Effectieve campagnes en activaties op het gebied van merkbeleving en communicatie, van brainstorm tot concept en in onderling overleg ook uitvoering.
  • Creatieve concepten en verrassende content in alle vormen, waarbij o.a. grafische vormgeving, copywriting en videoproducties tot de mogelijkheden behoren.
  • Maatwerk. Heb je zelf een case of vraag? Leg ‘m ons voor en wij kijken graag hoe we je kunnen helpen!
Afbeelding