Creatief productiehuis

De Feestfabriek Alles Komt Goed B.V. is een creatief bedrijf, waar het hele jaar door ideeën uit de hoge hoed worden getoverd voor zowel eigen projecten en initiatieven als voor externe organisaties. De originele ideeën klotsen hier tegen de plinten en we zetten onze creativiteit graag in voor externe organisaties, merken en bedrijven. Dat is waarom we het creatief productiehuis hebben opgezet. Lees onderstaand meer over wat we concreet voor je kunnen betekenen.

Als creatief productiehuis verzinnen wij dingen die anderen niet kunnen verzinnen, mede doordat we originaliteit, positiviteit en humor hoog in het vaandel hebben staan en we dingen op een nuchtere en gastvrije ‘Achterhoekse’ manier benaderen. De focus van de Feestfabriek ligt op het leveren van maatwerk. Daarbij houden we de specifieke wensen en doelen van onze partners goed in de gaten en laten we de creativiteit een bijdrage leveren in het realiseren van (marketing)doelen. Het voordeel: we hebben alles in huis en in eigen beheer (zoals promo, productie, finance, programma & sfeer, HR, commercie), dus hoeven geen andere partijen in te schakelen.

Afbeelding

Wat kunnen we concreet voor je betekenen?
Hieronder een aantal concrete opties, maar de mogelijkheden zijn eindeloos. We kunnen meedenken op het gebied marketing, communicatie en productie in de breedste zin van het woord:

  • Effectieve marketingcampagnes, van brainstorm tot concept en uitvoering, zowel offline als online;
  • Creatieve concepten en verrassende content in alle vormen, zoals afbeeldingen, teksten, video’s en slogans voor off- en online gebruik;
  • De invulling en/of aankleding van evenementen (productioneel);
  • Advies aangaande mediapotentieel en het vergroten van het bereik;
  • Maatwerk. Heb je zelf een case of vraag? Leg ‘m ons voor en wij kijken graag hoe we je kunnen helpen!

Wat hebben we dan zoal de afgelopen jaren uit de hoge hoed getoverd voor externe partijen en merken?
Samen met Amnesty International hebben we een aantal grote acties opgetuigd waar veel publiciteit uit kwam rollen, zoals de Levendenherdenking en de Naked Run. Voor het Rijksmuseum hebben we ook een aantal activaties bedacht voor de Zwarte Cross, zoals het pop-up paviljoen. Andere voorbeelden zijn De Grolsch Krattedraal, de Kramp Fast Lane, Dr. Oetker, Bison of de samenwerking met Mascotte. Dus sta je voor een marketing- en/of communicatie-uitdaging en heb je frisse input nodig? Laat het ons weten!

Neem contact op

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen op creatief gebied? Neem even contact met ons op via 0575 – 468080 of vul onderstaand contactformulier in.    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Afbeelding