Werken op de Zwarte Cross

Werken op de Zwarte Cross is een onvergetelijke ervaring! Je komt oude en nieuwe bekenden tegen, sluit vriendschappen, ziet toffe acts, ontdekt hoe het er achter de schermen van een groot festival aan toe gaat en je zorgt er samen met je collega’s voor dat 220.000 bezoekers een geweldig feest beleven. Hoe gaat dat in z’n werk? 

Afbeelding
Afbeelding
  • Bij aanmelding (via onze online portal) geef je door wanneer je kan en wil werken en wat je het liefst wil doen qua werkzaamheden. Team PZ doet vervolgens haar uiterste best om aan ieders voorkeuren te voldoen! * 
  • Je hebt toegang tot het festivalterrein op de dag(en) dat je werkt, zowel voor als na je dienst. Maar, werk je op vrijdag en zondag dan heb je op zaterdag geen toegang tot het festival; 
  • We hebben een crewcamping waar je kosteloos gebruik van kan maken op de dagen dat je werkt (mét parkeerterrein); 
  • Als je met het openbaar vervoer komt, kan je gebruik maken van de pendelbus; deze stopt namelijk ook bij de crewingang! 
  • Als festivalmedewerker verdien je bij ons een keurig uurloon; 
  • Je moet 18 jaar of ouder zijn om bij ons te mogen werken. 

*Aanmelding voor het evenement is geen garantie dat we je ook daadwerkelijk kunnen inplannen. 

Afbeelding

Ons functie-assortiment

Veel mensen denken dat je op een festival vooral achter de bar staat. Niets is minder waar! Er zijn veel meer werkzaamheden die je uit kan voeren op de Zwarte Cross, zie hier een greep uit ons functie-assortiment: 

Barhoofd
Als barhoofd zorg je ervoor dat je bar goed loopt. Je stuurt de barmedewerkers aan, houdt de voorraad in de gaten, zorgt voor een juiste urenregistratie en een goede werksfeer. Horeca-ervaring en ervaring als leidinggevende is een must. 

Barmedewerker
Heeft weinig toelichting nodig! Wel goed om te weten is dat het grootste gedeelte van onze werkplekken achter de bar opgevuld wordt door verenigingen die op deze manier een leuke vergoeding voor hun clubkas kunnen verdienen. 

Afbeelding
Afbeelding

Campingburgemeester
Gastheer/vrouw op de camping en het Rennerskwartier. Je verwelkomt de bezoekers, beantwoordt vragen, spreekt bezoekers aan, etc. 

Verkeersregelaar
Het begeleiden van de verkeersstromen tijdens het evenement. Hiervoor dien je het certificaat Evenementenverkeersregelaar te behalen (deze e-learning bieden wij kosteloos aan). 

Opkalefateraar
Dit is een verzamelnaam voor medewerkers van ons milieuteam. Je bent een belangrijke factor in onze duurzaamheidscampagne; je zorgt er met de rest van het team (en de bezoekers natuurlijk) voor dat het festivalterrein er spik en span uit blijft zien, dat de afvalbakken op tijd geleegd worden, dat we zoveel mogelijk bekers kunnen recyclen en dat de terrastafels schoon blijven. 

Toiletjuf
Als toiletjuf ben je gastvrouw bij de spoeltoiletten. Je verwelkomt de dames die je toilet komen bezoeken, biedt ze een geurtje, haarspray, deodorant, zonnebrand, etc. aan zodat ze weer fris en fruitig het festival kunnen betreden. Het schoonmaken van de toiletten valt niet binnen je takenpakket. 

Afbeelding

Muntverkoper
Je raadt het al: als muntverkoper verkoop je festivalmunten! 

Merchandiseverkoper
Je werkt als merchandiseverkoper bij een van onze shops op het festivalterrein en de camping, en je verkoopt hier onze collectie T-shirts, hoodies, petten, etc., etc. 

TD
De Technische Dienst bestaat uit een fanatieke en hardwerkende groep TD-ers (m/v) die het festivalterrein opbouwt, zorgt dat het terrein tijdens het festival op tijd open en dicht gaat en alles ook weer afbouwt. 

Horecarunner
Het bevoorraden van de vele bars, zowel overdag als s nachts. 

Afbeelding
Afbeelding

Hotelmedewerker Grasnapolsky
Barmedewerker en gastheer/vrouw op Grasnapolsky. 

Sfeerbeheerder
Als steward/servicemedewerker houd je een oogje in het zeil op het festivalterrein, beantwoord je vragen en zorg je er samen met de beveiligers en alle overige collega’s voor dat alles soepeltjes verloopt.

Lijkt het je leuk om te werken op de Zwarte Cross? Stuur dan een mailtje naar personeel@feestfabriek.nl! 

Voor beveiliging, het medische team en de vele cateraars geldt dat zij zelf hun eigen medewerkers werven, en je je hier dus niet via de Feestfabriek voor aan kan melden. 

Afbeelding