Teamleider Productie

VVHP - Veiligheid, Verkeer, Horeca & Productie Locatie: Feestfabriek, Hengelo GLD Dienstverband: 32 - 40 uur per week

Wij zijn op zoek naar een Teamleider VVHP, voor 32 à 40 uur per week. Als Teamleider VVHP ben je eindverantwoordelijk voor team Veiligheid, Verkeer, Horeca & Productie (VVHP). Binnen deze afdeling vallen alle facilitaire zaken, zoals: tenten, rijplaten, podia, terreinen, water, stroom, milieu, sanitair, vervoer, beveiligingscontracten, verkeersregelaars, medische zorg, brandwachten, portofoons, maar ook het beheer van de opslaghallen en kantoorartikelen. En alles wat te maken heeft met eten en drinken richting publiek, maar ook crew-, artiesten- en VIP-catering. Zorg dragen dat alle leveranciers op het juiste moment aanwezig zijn, voor de beste prijs-kwaliteitverhouding; dat is jouw grootste uitdaging.

Het team VVHP bestaat uit 6 teamleden en wordt in de aanloop naar en tijdens onze evenementen flink uitgebreid. Jij begeleidt hen in het marktonderzoek en selectieproces van leveranciers en in de onderhandeling. Hierbij streef je ernaar om dit proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Daarnaast geef je samen met het team vorm aan de strategische keuzes die gemaakt worden op het gebied van terreinindelingen, verkeersplannen, opbouwplannen etc. Als Teamleider VVHP is het dan ook van belang dat je oog voor detail hebt, een goed inlevingsvermogen hebt en dat je het overzicht kunt bewaken binnen het team.

Is deze functie jou op het lijf geschreven?
Bekijk hier de vacature!

Stuur je motivatiebrief inclusief CV op naar: [email protected]. Voor meer informatie kun je contact opnemen via 0575-468080.

Afbeelding

Andere vacatures

Zit jouw ideale baan er niet tussen? Je kunt uiteraard wel een open sollicitatie sturen naar [email protected].

*Acquisitie op basis van een vacature wordt niet op prijs gesteld.