Sales / Brand Manager

Locatie: Feestfabriek, Hengelo GLD Dienstverband: 32 - 40 uur per week

De Feestfabriek is op zoek naar een merkbouwer, die de nabije en verre toekomst vormgeeft en de koers bepaalt voor zowel Nozem Oil als de Groene Buizerd. De afgelopen jaren hebben we voor beide merken een mooie basis neergezet, maar er liggen nog vele kansen voor onze marketing- en verkoopstrategie.

Als Sales / Brand Manager binnen de Feestfabriek ga je aan de slag met het opstellen van een uitgebreid marketing- en verkoopplan. Dit plan zal de koers bepalen en samen met je team ga je dit uitzetten. Binnen deze functie zal je ook direct de leiding geven aan een team bestaande uit twee accountmanagers. Verder zal je gaan samenwerken met de creatieve denktank van de Feestfabriek en samen met dit team ga je aan de slag met de plannen en de vraag vanuit de markt.

Wij zoeken iemand met een afgeronde hbo- of wo-opleiding op het gebied van marketing/sales en die het drankenlandschap op z’n duimpje kent. Iemand die ervaring heeft met het schrijven van strategische marketing- en verkoopplannen en verdere marketing-/ sales activiteiten.

Check hier de vacature!

Geïnteresseerd?
Stuur je motivatiebrief inclusief CV op naar: [email protected] Reageren kan t/m 30 november 2021.

Voor meer informatie kun je contact opnemen via 0575-468080.

Afbeelding

Andere vacatures

Zit jouw ideale baan er niet tussen? Je kunt uiteraard wel een open sollicitatie sturen naar [email protected].

*Acquisitie op basis van een vacature wordt niet op prijs gesteld.