Doomsday Fluffer

Locatie: Feestfabriek, Hengelo GLD Dienstverband: 40 uur per week

Wij zoeken een: Doomsday Fluffer (m/v/o) ‘In het oog van de storm ga jij door de knieën’

Het is vijf voor twaalf voor de festivalbranche. Kill or be killed… Het absolute potentieel van de Feestfabriek medewerkers dient NU benut te worden. And that’s where you come in! Jij bent de flexibele spin in het web die van afdeling naar afdeling vliegt en het beste uit 35 Feesfabriek collega’s weet te persen.

We zoeken een behaagzieke teamplayer die wil werken in een professionele en dynamische omgeving. Iemand die gedreven en energiek is, initiatief durft te nemen en beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je hebt affiniteit met de grillen van zowel jonge als oude mannen en vrouwen. Je werkt zelfstandig, kan prioriteiten stellen en het overzicht bewaken van alle doelstellingen die gerealiseerd moeten worden. Je denkt in oplossingen en combineert jouw kadaverdiscipline met een hands-on mentaliteit. Met jouw passie voor mensen en jouw communicatieve vaardigheden help je collega’s en andere afdelingen naar een hoger niveau.

Check hier de vacature!

Geïnteresseerd?
Stuur je motivatiebrief inclusief CV op naar: [email protected] Voor meer informatie kun je contact opnemen via 0575-468080.

Afbeelding

Andere vacatures

Zit jouw ideale baan er niet tussen? Je kunt uiteraard wel een open sollicitatie sturen naar [email protected].

*Acquisitie op basis van een vacature wordt niet op prijs gesteld.