Afbeelding

Mega Immuun Party

1 - 2 - 3 april 2022

Yes, tijd om het glas te heffen! We gaan namelijk de wei weer in voor drie dagen vol feest! Van 1 t/m 3 april 2022 knappen we er vol op met diverse acts op twee podia, op evenemententerrein de Schans in Lichtenvoorde. Zonder camping, dus klein maar fijn, maar met ook ander vermaak in de vorm van een vuurpijltje en kermisattractie hier en daar… Tijd om weer ‘ouderwets’ te feesten met zo’n 20.000 man in de welbekende Megatent en Undercovertent! Het programma wordt as we speak rondgebreid, dus houd ons in de gaten.

Kaartverkoop tot nader order uitgesteld

Feestgangers opgelet! Natuurlijk staat de Mega Immuun Party met koeienletters in de agenda. We hopen weer ‘ouderwets’ te kunnen feesten met jullie, maar door de huidige ontwikkelingen met betrekking tot corona vinden wij het niet het moment om te starten met de voorverkoop. We hopen vanzelfsprekend dat we hier zeer spoedig mee kunnen starten.

Kopers van de Kratventskalender hebben een mail ontvangen en houden – door het bewaren van de unieke code op de pakbon – recht op voorrang op kaartverkoop. Geen zorgen dus. Voor de overige feestgangers: houd onze kanalen goed in de gaten, want daarop gaan we keihard roepen wanneer de voorverkoop begint.

Mocht je je pakbon toch al wel weggegooid hebben, kwijt zijn of mocht deze al verscheurd zijn door de hond, stuur dan even een mail naar [email protected]

Afbeelding

Programma

Vrijdag

Megatent: Acts worden spoedig bekendgemaakt
Undercovertent
: Acts worden spoedig bekendgemaakt

Zaterdag

Megatent: Acts worden spoedig bekendgemaakt
Undercovertent
: Acts worden spoedig bekendgemaakt

Zondag

Megatent: Acts worden spoedig bekendgemaakt
Undercovertent
: Acts worden spoedig bekendgemaakt

Blokkenschema

Zodra het blokkenschema klaar is, kun je hem hier downloaden!

App

Wil je het jezelf helemaal gemakkelijk maken? Download dan binnenkort onze festival-app. Geef daarin een hartje aan je favoriete artiesten en je krijgt – compleet automatisch – een gepersonaliseerd blokkenschema! Linkjes naar de app (Android en iOS) plaatsen we hier zodra deze beschikbaar zijn.

Praktisch

Hallelujah! We mogen weer. Zit je nog met wat praktische vragen? Kijk even hieronder en klik door!

Openingstijden

Vrijdag 1 april: 19.00u – 01.00u
Zaterdag 2 april: 16.00u – 01.00u
Zondag 3 april: 14.00u – 20.45u

Beleid rondom mondkapjes, vaccinaties en testen

Over mondkapjes, vaccinaties en QR-codes kunnen we nu nog niets zeggen. Wij hopen dat we in 2022 ‘gewoon’ normaal een lekker feestje kunnen vieren, maar we hebben geen glazen bol. We houden jullie op de hoogte.

Staat de informatie die je nodig hebt er niet tussen? Mail dan naar [email protected].

Afbeelding

Onze partners